Arriba la novena edició del Dictat Solidari i Coeducatiu

Totes les persones que el segueixin en directe podran participar en el sorteig d'un lot de llibres

Una edició del Dictat Solidari
Una edició del Dictat Solidari | Localpres
Redacció
26 de febrer del 2021
Actualitzat a les 9:31h
El pròxim dimarts, 9 de març (10.15h), Ràdio Rubí emetrà la 9a edició del Dictat Solidari i Coeducatiu, que es desenvoluparà només en format radiofònic a causa de la situació d'emergència sanitària. A causa de la pandèmia i del format no presencial de la proposta, enguany el dictat no s’acompanyarà de la tradicional recollida d’aliments. Tot i així, l’organització convida tothom a mantenir el caràcter solidari del dictat col·laborant individualment amb Càritas, Creu Roja, ASAV, Frater-Nadal i Rubí Solidari.

Organitzat pel Servei Local de Català, el Pla Educatiu de l'Entorn, l'Ajuntament de Rubí i la ràdio municipal, la proposta s'adreça a centres educatius, a l'alumnat de català per adults i a la ciutadania en general.

Enguany es llegirà un fragment d'un conte de Raquel Díaz Reguera, que parla de la llibertat de decisió de les nenes i les noies, emmarcant-se, així, en les propostes al voltant del Dia Internacional de les Dones. Primer es farà una lectura a velocitat normal, després el dictat pròpiament dit, i una nova lectura a velocitat normal. 

Totes les persones que el segueixin en directe podran participar en el sorteig d'un lot de llibres, tot responent a les preguntes sobre el text a trucant al 93 588 11 54.

La correcció de l'exercici es podrà consultar a la web del Centre de Normalització Lingüística de Rubí i Terrassa i a la de Ràdio Rubí.