enquestes de satisfacció ciutadana

Un 81% de la ciutadania de Rubí creu que cal més control policial per fer complir les mesures sanitàries

Hi ha més persones que pateixen per contagiar les altres persones (83%) que no pas per contagiar-se elles mateixes (64%)

per RubiTV.cat, 26 de febrer de 2021 a les 10:41 |
Gent amb mascareta pel centre de Rubí | Roger Navarro
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha fet públics els resultats de les enquestes de satisfacció ciutadana de l'any 2020, que es van fer entre el 3 i el 24 de novembre de l'any passat a una mostra de 428 ciutadans, i que ha inclòs un apartat de preguntes relacionades amb la Covid-19.

D'aquestes respostes se'n desprèn que la preocupació per la Covid-19 és molt alta entre la ciutadania (80%), i que aquesta preocupació creix en les persones més grans de 65 anys (88%). Els aspectes que més preocupen sobre el coronavirus són l'afectació en persones grans i de risc (96%), l'impacte en l'economia (89%), l'afectació en el curs escolar o universitari (83%) o perdre la feina (82%). 


Per altra banda, hi ha més persones que pateixen per contagiar les altres persones (83%) que no pas per contagiar-se elles mateixes (64%).

Amb relació a les mesures, prop de la meitat dels enquestats (48%) creuen que la ciutadania està complint les restriccions "normalment", però també hi ha un 29% que creu que no s'estan complint de manera adequada, En aquest sentit, un 81% dels rubinencs diu que cal més control policial - i d'aquests, un 49% està a favor d'aplicar sancions - i un 116%, que fan falta més campanyes informatives.


Finalment, la ciutadania aprova l'actuació dels diversos serveis amb relació a les mesures de la Covid-19, especialment la dels comerços de primera necessitat (amb un 8,4 de mitjana), les farmàcies (8,61), els CAP (8,14) i la restauració (7,49).

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​
​​​


​ 


 

Participació