Aprovada la modificació de les subvencions per a casals d'estiu

L’Ajuntament destinarà 86.000 euros a aquestes subvencions uns 30.000 euros més dels previstos inicialment

Un casal d'estiu
Un casal d'estiu | @Dipsalut
Redacció
26 de febrer del 2021
El ple municipal corresponent al mes de febrer va aprovar, de manera unànime, les noves bases de les subvencions relatives als casals d'estiu, que canvien el model aplicat fins ara. 

Abans, el Consistori subvencionava les entitats organitzadores de casals d'estiu, però a partir d'ara se subvencionarà directament a les famílies usuàries. Amb això, es vol garantir que tots els infants de la ciutat puguin tenir accés a les propostes, independentment de la capacitat econòmica de les famílies. 

Les noves bases de subvenció ofereixen un marc normatiu amb el qual es pretén incrementar les opcions d’accés a l’educació en el lleure i la igualtat d’oportunitats, amb una regulació clara i senzilla que estableix les condicions tècniques i administratives per a l'atorgament de la dotació econòmica en funció dels ingressos de les famílies.

L’Ajuntament destinarà 86.000 euros a aquestes subvencions ─uns 30.000 euros més dels previstos inicialment─, que se sumaran als 33.938 euros provinents del Pla de millora d’oportunitats educatives de la Generalitat per reforçar els casals amb monitoratge i vetlladors i vetlladores que tinguin un punt de vista inclusiu, multicultural, etc.