Nou èxit de la segona jornada de voluntariat de Rubí d'Arrel, el CER i el CRAC

La jornada ha permès descobrir una segona bassa i recuperar un exemplar únic de saüc, entre d'altres

Segona jornada de voluntariat ambiental a Sant Muç
Segona jornada de voluntariat ambiental a Sant Muç | Rubí d'Arrel/CER
01 de març del 2021
Actualitzat a les 12:16h
Rubí d'Arrel ha celebrat aquest diumenge la segona jornada de voluntariat ambiental, repetint l'èxit de la primera setmana, ja que ha comptat amb la participació de més de 30 persones de moltes edats diferents. La tasca s'ha continuat centrant en l'entorn de la font de Sant Muç.
 

Instruccions als voluntaris en la segona jornada de treballs a la font de Sant Muç Foto: Rubí d'Arrel/CER


Aquest cap de setmana s'ha eliminat el gran esbarzer que encara quedava al centre de l'espai i que cobria un dipòsit, i amb això s'ha descobert una nova bassa, que les entitats miraran com es pot adequar perquè sigui segur i se'n pugui gaudir en el futur. També s'han recuperat algunes totxanes que corresponen a la bassa de la font i que també es restauraran quan sigui possible.
 

Els voluntaris descobreixen una segona bassa sota un esbarzer gegant al centre de l'espai Foto: Rubí d'Arrel/CER


L'actuació també ha permès recuperar un exemplar únic de saüc, que cap al mes de maig "fa una flor molt bonica", com informen les entitats. També s'ha desbrossat el lateral esquerre de la font, on es col·locaran més taules de pícnic i més arbrat.
 

Voluntaris desbrossant l'entorn de la font de Sant Muç, on es col·locaran més taules de pícnic i nou arbrat Foto: Rubí d'Arrel/CER

 

Un cap de setmana més, les voluntàries han enretirat un sac de més d'1 m3 de deixalles, i continuaran amb aquestes tasques diumenge vinent, en el mateix horari (de 10h a 13h). Les inscripcions encara són obertes i es poden fer a través de la web del CRAC.