Ingressa a presó un home que venia cocaïna al centre Rubí

Els Mossos van localitzar 41.405 euros en efectiu i 814 grams de cocaïna amagats en un dels vehicles de l'investigat

El material comissat al traficant de Rubí
El material comissat al traficant de Rubí | CME
Redacció
02 de març del 2021
Actualitzat a les 14:17h
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí, junt amb el grup de Fures de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir el passat 25 de febrer un home de 44 anys, veí de Rubí, que venia cocaïna al detall al seu domicili i per les rodalies.

Els investigadors van localitzar 41.405 euros en efectiu i 814 grams de cocaïna, repartida en tres paquets i amagada en un dels vehicles de l’investigat. També van localitzar joies, dos patinets elèctrics, plàstics per embolicar les dosis i una balança de precisió.
 
La investigació es va iniciar arran de múltiples trucades al 112 informant que s’estava venent cocaïna al barri de Rubí Centre. Arran d’aquestes informacions, el grup de Fures de la comissaria del Cos de Mossos d’Esquadra de Rubí, en coordinació amb la Unitat d’Investigació, van iniciar gestions policials per la zona i van poder relacionar un home, veí d’un pis del passatge Llobateras, amb aquests fets.
 
L'home rebia múltiples visites, tant dins del seu pis com pels voltants, i que aquestes transaccions es feien ràpidament, les compres duraven pocs segons, i l’arrestat prenia mesures de control per evitar ser detectat: buscava espais discrets per fer l’intercanvi, controlava i vigilava l’entorn constantment...
 
El 25 de febrer, amb l’autorització del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 8 de Rubí, es va dur a terme una entrada i perquisició al domicili de l’investigat i es va procedir a la seva detenció. El detingut va passar a disposició judicial el dissabte 27 de febrer i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.