1 de 10
voluntariat ambiental

Avança la posada a punt de l'entorn de la font de Sant Muç en la tercera jornada de voluntariat ambiental

El 21 de març culminaran les tasques a l'entorn de la font, amb una plantació d'arbres i la col·locació del nou mobiliari

Tercera jornada de treball a la font de Sant Muç | Rubí d'Arrel/CER
per RubiTV.cat, 8 de març de 2021 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La campanya de voluntariat ambiental de Rubí d'Arrel, el CER i el CRAC continua avançant. Aquest dissabte, en una jornada amb menys participació que la resta, han continuat les tasques de desbrossament a l'entorn de la font de Sant Muç.Les tasques d'aquest diumenge han consistit en continuar desbrossant, i s'han continuat retirant deixalles que s'han anat acumulant al llarg dels anys a l'entorn de la font.
 

Una pila de deixalles retirades a l'entorn de la font de Sant Muç Foto: Rubí d'Arrel/CER


De cara a la setmana que ve, els voluntaris de les entitats es plantegen acabar les tasques de desbrossament, i el dissabte, 20 de març, abans de la última sessió de voluntariat, l'entitat EcoBodum llaurarà l'espai planer per deixar-lo a punt per a la plantada d'arbres i arbustos, el dia 21 de març. Diumenge que ve també es col·locarà el nou mobiliari a l'entorn de la font.
 

La nova bassa descoberta a l'entorn de la font de Sant Muç Foto: Rubí d'Arrel/CER 

Participació