entitats - foment de la sardana

Audició-concert de sardanes, aquest diumenge al Casal Popular

En compliment de les mesures sanitàries, l'aforament serà limitat i cal reservar entrada

per RubiTV.cat, 8 de març de 2021 a les 14:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Foment de la Sardana ha organitzat, per aquest diumenge, 14 de març (11h) una audició-concert doble de sardanes, a càrrec de les cobles Ciutat de Cornellà i La Principal de la Bisbal.

El concert començarà amb la cobla Ciutat de Cornellà amb les següents sardanes: Palafrugell i Tamariu (Conrad Saló i Ramell), Record de Calella (Vicenç Bou i Geli), Rocaventosa (Jaume Bonaterra i Dabau), Al mestre Puigferrer (Josep Coll i Ferrando), Les cabanyes entre vinyes (Jordi Feliu i Horta), Poble de Vallirana (Carles Santiago i Roig), Cap de Creus (Rafael Cabrises i Palau), Besalú Festiu (Ricard Viladesau i Carner) i L'Esteve de Can Nasi (Francesc Mas i Ros).


A continuació serà el torn de La Principal de la Bisbal, que interpretarà Roses de tardor (Fèlix Martínez i Comín), La tiblitromp (Lluís Pujals i Carretero), La noia matinera (Josep Blanch i Reynait), Perfum de ratafia (Josep Cassú i Serra), Hermínia (Ricard Viladesau i Carner), Un gran aplec (Josep Capell i Hernàndez), El parc de la guineu (Pere Fontàs i Puig), La font del Vilar (Josep Saderra i Puigferrer), Gresca, tabola i ball de rams (Jordi León i Royo) i Rubí, deu segles d'història (Carles Santiago i Roig).

El concert serà al Casal Popular, i ateses les restriccions sanitàries tindrà un aforament limitat i caldrà reservar la invitació a la web del Casal.

 

Participació