L'Oficina Municipal d'Escolarització dona suport a les famílies que ho necessitin per fer la preinscripció escolar

Els alumnes de primària s'han de preinscriure del 15 al 24 de març, i els de secundària, del 17 al 24

Alumnes en una escola
Alumnes en una escola | Josep M. Montaner
Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 9:19h

Dilluns que ve comença la preinscripció escolar pels alumnes de segon cicle d'educació infantil i primària, per a tots els centres públics i privats concertats, que enguany es farà únicament en línia. La dels alumnes d'educació secundària obligatòria serà a partir del 17 de març. Tots dos tràmits acabaran el dia 24.

La sol·licitud de preinscripció s’haurà d'enviar en format telemàtic a través de la web del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, acompanyada de la documentació corresponent.

Per donar suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància, durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) atendrà exclusivament a famílies que es trobin en aquesta situació a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, de 9 a 14 h amb cita prèvia.

La cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per a gestionar la preinscripció escolar. Mentre duri la preinscripció, la resta de temes relacionats amb l’educació es podran resoldre a distància, per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 93 588 70 77.

Al web municipal s'hi pot trobar tota la informació sobre el procediment que cal seguir, així com la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels alumnes als centres educatius de la ciutat.

A més, el 15 de març s'ha programat la segona sessió de la xerrada Tot el que s'ha de saber per inscriure un infant de 3 anys, a les 18h i en format virtual. Per inscriure-s'hi, cal enviar un correu electrònic a [email protected].