finca font del ferro

El viver de la Font del Ferro torna a obrir els caps de setmana

De dilluns a divendres, l'horari d'obertura al públic del viver del carrer de Mallorca és de 9 a 13.30 h, mentre que els dissabtes funcionarà de 9 a 14 h

per RubiTV.cat, 12 de març de 2021 a les 08:30 |
La Font del Ferro en una de les seves jornades de portes obertes | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El viver de la societat municipal Font del Ferro podrà tornar a obrir els dissabtes, després que el govern català hagi inclòs els centres de jardineria entre els comerços autoritzats a fer venda al públic els caps de setmana. L'empresa dedicada a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual recuperarà així la plena activitat, després que el passat mes de febrer ja reobrís el punt de venda del Mercat Municipal.De dilluns a divendres, l'horari d'obertura al públic del viver del carrer de Mallorca és de 9 a 13.30 h, mentre que els dissabtes funcionarà de 9 a 14 h. Pel que fa al punt de venda del Mercat, obre tots els dijous i divendres de 8 a 13 h.

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual del municipi. Actualment, la societat està integrada per un servei productiu –el Centre Especial de Treball (CET)– i dos Serveis d'Atenció Diürna de caràcter assistencial –el Servei Ocupacional d'Inserció i el Servei de Teràpia Ocupacional. Des del CET es gestiona la producció del viver però també el manteniment de zones verdes i forestals del municipi, tant públiques com privades, a través d'una brigada específica.

 

Participació