Presó per un home que robava amb violència i intimidació en benzineres, una de les quals a Rubí

Se li atribueixen 11 assalts en poc més de dos mesos, també en altres punts del Vallès Occidental i Oriental

L'home va ser detingut el 3 de març, un més després de l'arrest del seu còmplice.
L'home va ser detingut el 3 de març, un més després de l'arrest del seu còmplice. | Mossos d'Esquadra
Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a les 17:06h
Un home de 38 anys i veí de Polinyà ha ingressat a presó com a autor d'11 robatoris i estafes a benzineres de Terrassa i en altres punts del Vallès Occidental, entre les quals una de Rubí, i el Bages. Va ser detingut el 3 de març, un mes després que caigués el seu company d'operacions, un veí de Terrassa que ja es troba a presó. Es troba acusat d'estafa, robatori amb intimidació, robatori amb força i furt.

El modus operandi de l'agressor era sempre el mateix: durant la tarda o al capvespre l'autor als establiments amb pas decidit, el rostre mig cobert amb gorres i passamuntanyes, cridant al treballador i exigint la recaptació de la caixa. Sovint feia ús d'un ganivet per intimidar fins a fer-se amb la recaptació de la caixa. Finalment, sortia de l'establiment i fugia del lloc, en algunes ocasions acompanyat d'un còmplice que vigilava fora mentre es produïa el robatori.

Una investigació de la Comissaria de Mossos de Terrassa va permetre relacionar el sospitós i el seu còmplice amb una quinzena d'incidents des de finals de l'any passat: cinc robatoris amb violència i intimidació a benzineres i una botiga de Terrassa, dos robatoris violents i un furt a dues benzineres de Santa Perpètua de Mogoda, una estafa en una benzinera de Sabadell i un robatori violent a Rubí, Ripollet, Lliçà de Vall i al Bages.

Els Mossos van arrestar l'autor d'aquests incidents el 3 de març, amb l'autorització del Jutjat d'Instrucció número 2 de Cerdanyola, i van registrar el seu domicili dos dies després, trobant-hi roba utilitzada pels robatoris i una navalla. L'home va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés immediat a presó.