Detenen un veí de Rubí per robar una cadena d'or a un home a Sant Cugat

La investigació continua oberta per trobar els altres dos homes que van participar en el robatori

Agents dels Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossos d'Esquadra | Mossos
Redacció
17 de març del 2021
Actualitzat a les 9:57h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 12 de març, un veí de Rubí de 19 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència a Sant Cugat.

L'11 de març, pels volts de les 22h, la policia va rebre un avís de robatori violent per part de tres homes: un d'ells li va sostreure una cadena d'or que duia al coll un home, i els altres dos el cobrien.

De seguida es va fer recerca i els agents van localitzar i aturar dos homes en un carrer prop de l'estació, que coincidien amb la descripció que va donar la víctima, i es va poder verificar per les imatges que, en efecte, un dels nois que havien aturat era el que havia fet l'estrebada a l'home. En el moment de detenir-lo, el jove es va enfrontar als agents amb cops i puntades de peu, i desobeint les ordres dels agents, i per això se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i resistència i desobediència a l'autoritat.

El detingut va passar a disposició judicial l'endemà, al jutjat de guàrdia de Rubí, i va decretar el seu ingrés en un centre penitenciari de joves. La investigació continua oberta per trobar els altres dos homes que van participar en el robatori.