El Cent Patins cau als quarts de final de la Copa de la Reina

El sènior masculí demostra l'aprenentatge i millora del jove equip malgrat patir dues derrotes

Un moment del partit del Cent Patins - Tucans a Madrid
Un moment del partit del Cent Patins - Tucans a Madrid | Luís Velasco - RFEP
Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 14:16h
L'equip femení del Cent Patins s'ha desplaçat aquest cap de setmana a Madrid per disputar la fase final de la Copa de la Reina, però no va poder passar dels quarts de final després de perdre el primer partit per la mínima davant de l'ASME Tucans. 

Les noies viatjaven amb moltes ganes i l'esperança de passar de fase, sobretot pel bon paper en la segona volta de la lliga. El format de la Copa, però, amb un únic partit per eliminatòria, ha passat factura a les rubinenques, que tot i començar guanyant i mantenir el resultat fins als últims minuts, va perdre dues pastilles que van transformar-se en els dos gols de la remuntada de les de Sant Adrià del Besòs.

El Cent Patins femení disputarà la setmana que ve el play-off de la Lliga a Valladolid, enfrontant-se en el primer partit de la semifinal al CPLV Munia Panteras, en horari encara per definir.

Per altra banda, el sènior masculí també va disputar a Madrid les dues darreres jornades de la Lliga Nacional Or, amb el descens a la categoria de plata ja certificat. Tot i que no van poder guanyar cap dels dos partits que van disputar, els nois van poder demostrar l'aprenentatge i la millora de l'equip, ja que van competir a un gran nivell.

El club assegura que "ara és el moment de treballar el que resta de temporada per afrontar la nova competició i tornar a la segona categoria nacional com més aviat millor".