Diversos talls de trànsit i afectacions al pas de vianants entre el 29 de març i l'1 d'abril

Afectaran la carretera de Sabadell, el carrer Riera i la passarel·la que creua les vies dels FGC

Una excavadora fent obres a Rubí
Una excavadora fent obres a Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
29 de març del 2021
Entre el 29 de març i l'1 d'abril, es produiran talls de trànsit a diversos punts de la ciutat, per les diferents obres o tasques relacionades que s'hi estan desenvolupant.

El dilluns, 29 de març, es tallarà el trànsit a la carretera de Sabadell, entre les 8h i les 18h, amb motiu del desmuntatge d'una grua en una obra privada. Aquest tall afectarà el tram entre els carrers del Doctor Zamenhoff i Bruc.

Això implicarà que la línia 1 del bus urbà s'hagi de desviar pel passatge Bullidor i perdrà tres parades, i a la línia 5, que també s'haurà de desviar per aquest passatge i perdrà dues parades.

El trànsit de vehicles privats quedarà tallat a la confluència entre la carretera de Sabadell i el carrer Zamenhoff, així com el carril descendent del sarrer Sant Jordi, a l'alçada del carrer Carrasco i Formiguera.

Obres entre el 29 de març i l'1 d'abril a la plaça Guardiet i a la passarel·la dels FGC
 
Del 29 de març a l'1 d'abril es restringirà el pas de vianants per la passarel·la que creua les vies de FGC a l'alçada del carrer Font de la Via, entre les 8 i les 15 hores, perquè s'hi duran a terme obres de reparació de l'estructura.

Per altra banda, el carrer Riera es tallarà parcialment al trànsit rodat en les mateixes dates perquè la Unitat de Brigada d'Obres de l'Ajuntament farà unes obres de reparació del paviment a la plaça del Doctor Guardiet des de l'accés d'aquest carrer, que implicarà una restricció al tram del carrer entre el carrer Santa Llúcia i la plaça.
 
L’entrada alternativa de vehicles es farà excepcionalment pels carrers del Doctor Robert i de Maximí Fornés.