Ignasi Muñoz estrena «Los hombres blancos deben morir» a Barcelona

L'obra, que va aixecar polèmica en la seva estrena a Madrid, arribarà el 2 d'abril a la sala Cincómonos

Redacció
26 de març del 2021
Actualitzat el 28 de març a les 9:25h
Ignasi Muñoz, director i un dels protagonistes de l'obra
Ignasi Muñoz, director i un dels protagonistes de l'obra | Promocional
El pròxim 2 d'abril, el rubinenc Ignasi Muñoz estrenarà a la sala Cincómonos de Barcelona la seva obra Los hombres blancos deben morir, una comèdia social sobre l'homofòbia, el masclisme i el racisme que ja porta dues temporades de molt èxit a Madrid.  Muñoz explica que aquesta és "l'obra que odia l'extrema dreta", ja que quan es va estrenar a Madrid es va fer viral per les múltiples amenaces i insults que van rebre a les xarxes "llegint només el títol de l'obra".

Amb tot, Los hombres blancos deben morir aborda les problemàtiques esmentades "amb un llenguatge proper i amb humor", i explica la història de dues noies que formen part d'una generació a l'atur que es veu obligada "a viure la vida a través de les xarxes socials".

Les dues joves decideixen posar en marxa un joc titulat Tots els homes blancs cishetero han de morir, que consisteix en buscar judicis on el culpable d'alguna agressió de caràcter social hagin sortit impunes i pensar maneres d'assassinar-los sense que les enxampin. Enmig d'aquest joc teòric, el seu company de pis Marc és acusat d'una violació.

L'obra es podrà veure tots els divendres del mes d'abril a la sala Cincómonos de Barcelona (c/ Roger de Llúria, 128) i es poden reservar a la web de l'espai. Tant el director com una de les actrius protagonistes, Alba Luz, són de Rubí.