entitats - foment de la sardana

Concert de sardanes i música de cobla aquest diumenge, amb la cobla Ciutat de Girona

En compliment de les mesures sanitàries, l'aforament serà limitat i cal reservar entrada

per RubiTV.cat, 26 de març de 2021 a les 18:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Foment de la Sardana ha organitzat, per aquest diumenge, 28 de març (19.30 hores) un concert de sardanes i música de cobla, a càrrec de la cobla Ciutat de Girona.

Les sardanes que s'interpretaran són Doll de Catalunya (Antoni Mas i Bou), Blancaneu (Vicenç Bou i Geli), Estrella de Rubí (amb lluïment de tible, Josep Saderra i Puigferrer), El monestir d'Amer (Josep Coll i Ferrado), Flors a la Moreneta (Ricard Viladesau i Caner), Rubí, 75 Gemmes (Jaume Cristau i Brunet), Rubí, sardana d'or (Fèlix Martínez i Comín), Clatellades (amb lluïment de trompeta, de Conrad Saló i Ramell), Carnaval a Venècia (amb lluïment de flabiol, de Marcel Sabaté i Reixac), Recull de ballades (Josep Vicens i Juli "Avi Xixu"), Maruxa (Amadeu Vives i Roig-Joaquim Serra i Corominas) i Cabré (Pablo Solozabal - Bernat Castillejo). 
 
El concert serà al Casal Popular, i ateses les restriccions sanitàries tindrà un aforament limitat i caldrà reservar la invitació a la web del Casal.

 

Participació