«Mirades de la pandèmia», la nova proposta del taller de Teatre Comunitari

Les sessions del taller seran els dimarts, de 18.30h a 20h

Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler | Carla Serra
Redacció
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:30h
El pròxim dimarts, 6 d'abril, comença la segona edició del Teatre comunitari de Rubí, una proposta de creació escènica que han titulat Mirades de la pandèmia.

Segons la seva responsable, Mireia Asensio, "la pandèmia de la Covid-19 és un moment històric que estem compartint; onades de pandèmia i confinament que causen malestar, frustració i incertesa". La situació que ha trencat el marc quotidià i conegut, amb la pèrdua d'espais compartits, la possibilitat de veure familiars i amics, canvis laborals, potser la mort d'alguna persona propera... 

Les arts escèniques "ens permetran les eines per expressar-nos creativament, alliberar-nos, relacionar-nos i augmentar l'autoestima i esperança i combatre l'aïllament".

En aquestes sessions de teatre, es posarà l'èmfasi en les diverses mirades de la pandèmia, per tal de trobar aquells vincles comuns, compartint les històries personals i aprenentatges dels participants. El resultat serà una creació escènica col·lectiva, i intergeneracional, dels diferents testimonis per teixir realitat amb simbolisme.

Les sessions del taller seran els dimarts, de 18.30h a 20h, a la biblioteca Mestre Martí Tauler. Per inscriure-s'hi cal ser major de 12 anys, i no és necessari tenir experiència prèvia. Les inscripcions es poden fer trucant al 93 699 84 53 o enviant un correu a b.rubi.mmt@diba.cat.