El Cent Patins, a la final de la Lliga Elit femenina

Les de Rubí guanyen el segon partit de semifinals i s'enfrontaran al PC Tres Cantos de Madrid

Imatge del partit entre el Rubí i el Munia Panteras de Valladolid
Imatge del partit entre el Rubí i el Munia Panteras de Valladolid | CPL Valladolid
Redacció
06 d'abril del 2021
L'equip femení del Cent Patins ha disputat aquest cap de setmana el segon partit del play-off final de la Lliga Elit, després d'haver guanyat el primer, davant del CPL Valladolid.

Les de Rubí van començar el partit fent molta pressió a tota la pista i obrint el joc per eixamplar-la en atac. Gràcies a aquest esquema de joc, al cap de tres minuts ja van marcar el primer gol, obra de Maria Ayala, i només un minut després Náyade Rodríguez establia el 2-0 després d'una errada de les val·lisoletanes. A la mitja part, el marcador pujava a 5-0 gràcies a un gol d'Andrea Sehuj i dos de Judith Pareja.

La segona part, però, el CPL Valladolid va fer un gran canvi de mentalitat i va aconseguir posar el marcador 5-4 quan faltaven 13 minuts pel final del partit. Un final d'infart per a tots dos equips, fins i tot amb un gol anul·lat al Valladolid que podia haver fet canviar molt les coses. El Cent Patins, però, va saber reaccionar i en els últims minuts, gols d'Ayala, Alejandra Vallejo i Sehuk establien el 8-4 definitiu.

Victòria per a les de Rubí, que s'enfrontaran al PC Tres Cantos en la final de la Lliga Elit femenina, en una data que encara no s'ha determinat.