Els Veïns de Can Solà aconsegueixen el compromís de poder construir als seus terrenys d'aquí a un any

Els afectats amenaçaven de denunciar l'Ajuntament per prevaricació

El creixement ha de ser limitat i garantint el manteniment de zones verdes
El creixement ha de ser limitat i garantint el manteniment de zones verdes | Marta Casas
Redacció
21 d'abril del 2021
Un grup de veïns de Can Solà ha desconvocat una protesta que tenien prevista per la setmana vinent, després que en una reunió amb l'alcaldessa, Ana María Martínez, hagin arrencat el compromís de poder construir als seus terrenys a l'urbanització en un termini aproximat d'un any.

Aquests veïns disposen de terrenys particulars a un tram de la urbanització que quedaria afectada per una ampliació de la carretera de Les Martines, i per això els impedien construir-hi les seves cases, però en la reunió els van assegurar que finalment, aquesta ampliació no es faria i que així podrien obtenir les seves llicències.

Segons han explicat les famílies afectades altres veïns de la mateixa zona i que patien la mateixa afectació que ells - l'Ajuntament demanava una cessió dels terrenys adjacents perquè s'hi pugui fer l'ampliació de la carretera - sí que han pogut construir les seves cases, "sense cedir cap part dels terrenys o cedint-ne una part inferior a la que es refereix el pla", com van manifestar en una carta adreçada a l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

L'afectació per l'ampliació de la carretera està reflectida al Pla Parcial d'Ordenació de Can Solà, aprovat el 1984 i modificat el 1997.