Arrenca la programació del tercer trimestre de l'AEUR

Les activitats seran encara en línia, tot i que esperen poder fer l'acte de cloenda del curs presencial

Una de les últimes activitats presencials de l'AEUR, el febrer de 2020
Una de les últimes activitats presencials de l'AEUR, el febrer de 2020 | AEUR
Redacció
12 d'abril del 2021
L'Aula d'Extensió Universitària ja té a punt tota la programació d'aquest tercer trimestre, que va arrencar el passat 8 d'abril amb la primera sessió del seminari L'antropologia del gel, amb una conferència de Francesc Bailón sobre els inuits.

Aquesta mateixa tarda els socis de l'Aula podran participar en una tertúlia amb l'auxiliar de la farmàcia Batallé de Rubí, Ramon Belver, sobre l'ús dels medicaments. Belver ja està jubilat, però és una persona molt coneguda a la ciutat per la seva amable atenció i té una gran experiència amb la dispensació de medicaments.

L'Aula continuarà la seva programació en línia durant aques trimestre, cosa que reconeixen que "no els agrada gaire", ja que a banda de de la formació permanent, un dels objectius de l'entitat és la socialització. "Fins que no estiguem tots vacunats, malauradament això no serà possible", lamenten.

L'acte de cloenda, que serà una cantada d'havaneres el 14 de juny, sí que s'ha programat presencialment als jardins de l'Ateneu. A més de les activitats formatives, enguany s'ha de renovar part de la Junta Directiva i l'assemblea se celebrarà el dia 4 de maig.