Desmantellen un punt de venda de cocaïna al carrer Aribau de Rubí

El detingut, al qual ja li constaven diversos antecedents pel mateix fet, ha quedat en llibertat

El material comissat al traficant de Rubí
El material comissat al traficant de Rubí | Mossos d'Esquadra
Redacció
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 21:56h
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí van detenir un home, de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.
 
La investigació es va iniciar a principis del mes de juny del 2020, quan els agents del grup de delinqüència urbana de la comissària de Rubí van tenir coneixement que en un pis del carrer Aribau es podria estar venent droga, i van poder confirmar-ho immediatament.

Els compradors s'adreçaven al pis i trucaven a l'intèrfon, i el venedor els obria per fer la compravenda al mateix domicili.
 
El dimecres, 14 d'abril al matí es va fer una entrada i registre al pis, autoritzada pel jutjat d’instrucció 7 de Rubí, i els agents van sorprendre el venedor. En el registre es van comissar prop de 15 dosis de cocaïna preparades per a la distribució (2,8 grams), una bàscula de precisió, 7 grams de cabdells de marihuana, narcòtics, una defensa extensible, una arma de foc, dos carregadors i munició. També van trobar 70 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d'estupefaents.

El detingut, al qual ja li constaven diversos antecedents pel mateix fet, va quedar en llibertat després de passar a disposició judical al Jutjat de guàrdia de Rubí.