música

Arriba la 25a edició del cicle de Música de Cambra

Seran cada dijous, entre el 29 d'abril i el 13 de maig, a l'auditori Alícia Larrocha de l'escola

per RubiTV.cat, 20 d'abril de 2021 a les 14:00 |
Un concert de l'escola de música Pere Burés | Localpres
El dijous 29 d’abril, es posa en marxa la 25a edició del Cicle de Música de Cambra que organitza l’Escola Municipal de Música Pere Burés i el servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí.

El cicle inclou tres concerts gratuïts oberts a tota la ciutadania, cada dijous a les 20.30 h fins al 13 de maig. A causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia d’entrades.


Les actuacions comencen el 29 d’abril a l’auditori Alícia de Larrocha de l'Escola Municipal de Música amb el duo format per Pau Mercadal al violí i Rafael Roca al piano.

El 6 de maig serà el torn del Dèlia Quartet a l’auditori de El Castell. El conjunt format per Estel Vivó Casanovas, saxòfon soprano; Queralt Vivó Casanovas, saxòfon alt; Aaron Lara Bel, saxòfon tenor i Pol Cabrera Plaza, saxòfon baríton; oferirá concert Traçant emocions amb un programa que evoca imatges d'arreu del món.


El cicle es tancarà de nou a l’auditori de El Castell el 13 de maig amb el Quartet Altimira format per Maria Florea i Luís Peña als violins; David Andújar a la viola i Mariona Tuset al violoncel.

 

Participació