El Dia de la Terra, Sant Jordi i un vermut antirepressiu, les activitats d'aquesta setmana al CRAC

En tots els casos és necessària la inscripció prèvia als actes

El CRAC ha programat diversos actes aquesta setmana
El CRAC ha programat diversos actes aquesta setmana | Marta Casas
Redacció
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:15h
El CRAC ha organitzat diverses activitats aquesta setmana, que tenen a veure amb la seva activitat habitual, a banda dels cursos i tallers que continuen fent-se a l'equipament amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

Dijous, 22 d'abril, el centre ha organitzat una xerrada amb motiu del Dia de la Terra: No hi ha planera sense animals, a càrrec de l'activista Rubén Parera, que explicarà com "la manera com ens relacionem amb els animals és un reflex directe de la manera com ens relacionem amb la Terra".

En el mateix acte, Ramón Barberà, de l'associació Ecoasa - un col·lectiu que busca fomentar hàbits més sostenibles i conscienciar sobre problemàtiques ambientals - presentarà la nova xarxa de comerços sostenibles de Rubí.

Per Sant Jordi, el CRAC acollirà dues presentacions de llibres, a més de tenir una paradeta de llibres i roses. Totes dues seran el mateix divendres, 23 d'abril: a les 17.30 hores, Revolution Now, a càrrec d'una de les autores, Carmen Joa Peralbo; i a les 19 hores, Entropía, amb Zoe García Castaño.

Dissabte, continuen els vermuts musicals a l'equipament, en aquesta ocasió amb un concert a càrrec de Malparits, un grup tribut al Sopa de Cabra, de 12 a 15 hores.

Finalment, el diumenge, 25 d'abril, el centre acollirà un vermut musical solidari amb les persones detingudes a Terrassa en el marc d'una manifestació per la llibertat d'expressió i del raper Pablo Hasél, una de les quals era un jove de Rubí. La recaptació del vermut, a càrrec de Red Land Sound System, anirà a parar íntegrament a la plataforma de suport amb els detinguts, que va néixer tot just un mes després dels fets.

Per assistir a les activitats organitzades pel CRAC, caldrà inscriure's prèviament a través de la seva pàgina web.