sant jordi

Ja es poden comprar llibres a l'oficina de Correus de Rubí

És una de les accions que durà a terme l'organisme estatal per tal de donar suport al món editoria

per RubiTV.cat, 21 d'abril de 2021 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des d’aquest dilluns ja es poden adquirir a l’oficina de Correus de Rubí (c/Terrassa núm. 47) els llibres infantils publicats per l’editorial Susaeta ediciones. 

Gràcies a un acord entre l'organisme estatal i l'editorial, es permet la comercialització de títols com Cançons dels pobles de Catalunya, Sant Jordi i el drac, Les aventures del Rei Jaume I, La volta al món en 80 contes...

Aquesta és una de les accions, gràcies a un acord amb el Ministeri de Cultura i Esports, que durà a terme Correus per tal de donar suport al món editorial, fomentar l'activitat de les llibreries, impulsar la digitalització i incorporar canals de venda per Internet. L'objectiu és donar suport logístic als llibreters locals i millorar la seva competitivitat sumant Correus com a canal de venda, amb descomptes especials.Correus també ofereix als llibreters la posibilitat de crear la seva pròpia pàgina web per la venda en línia amb totes les eines que poguin necessitar, des del diseny fins la plataforma de pagament.

 

Participació