Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal

L'Ajuntament ofereix una xerrada virtual amb tota la informació aquesta tarda (18 hores)

Redacció
28 d'abril del 2021
Una de les escoles bressol de Rubí
Una de les escoles bressol de Rubí | Ajuntament de Rubí
Després de les jornades de portes obertes organitzades per les escoles bressol municipals, l'Ajuntament de Rubí oferirà, aquesta tarda (18 hores) una nova sessió de la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal, que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí.

La xerrada serà en línia a través de la plataforma Zoom. La inscripció es pot tramitar a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 6 i el 13 de maig. Com l’any passat, les preinscripcions a les escoles bressol municipals seran telemàtiques a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les famílies hauran d’omplir un formulari en línia que s'habilitarà dins del període fixat a la seu electrònica.

Només en casos excepcionals quan les persones sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, els centres atendran amb cita prèvia a l’escola bressol municipal escollida en primera opció. La cita prèvia s’haurà de concertar per telèfon entre el 30 d’abril i el 10 de maig: l'EBM La Bruna (c/Calderón de la Barca, 4; al telèfon 93 588 77 06) l'EBM Lluna (c/Barcelona, 65-67; al telèfon 93 588 95 26) i l'EBM Sol, Solet (c/Joaquim Blume, 30; al telèfon 93 588 64 66).

Les llistes provisionals baremades es publicaran el 21 de maig i es podran presentar reclamacions els dies 25, 26 i 27 de maig. La llistes definitiva d’admesos es publicarà el 4 de juny i la matricula definitiva s’haurà de formalitzar entre el 10 i el 17 de juny. Les dates de matrícula, la publicació de les vacants i la relació d'admesos i llistes d'espera es publicaran també a la seu electrònica.