SORTEIG de dos sopars per a dues persones a la Villa Malquerida

El restaurant podrà tornar a servir sopars a partir del 9 de maig

La Villa Malquerida torna a obrir per sopar a partir del 9 de maig
La Villa Malquerida torna a obrir per sopar a partir del 9 de maig | TripAdvisor
Redacció
03 de maig del 2021
Fa una mica més d'un any arribava a Rubí la Villa Malquerida, el primer restaurant tex-mex a Rubí, que com tot el sector de la restauració ha hagut de passar mesos tancat o amb restriccions per a l'interior del local, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 i que a partir del pròxim 9 de maig podrà tornar a servir sopars.

Gràcies a un acord amb els impulsors de la Villa Malquerida, tots els lectors de RubiTV.cat que comparteixin aquesta notícia a les xarxes socials - i en siguin seguidors - participaran en el sorteig de dos sopar per a dues persones, valorats en 50 euros, que es podrà gaudir de dijous a diumenge a partir del pròxim 9 de maig.

El sorteig es farà a través de les xarxes socials. Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Facebook o Twitter. El termini per participar en el sorteig finalitzarà el pròxim divendres, 7 de maig, a les 13 hores i es comunicarà al guanyador pel mateix canal al qual hagi participat.