1 de 10
ajuts al menjador

Els ajuts al menjador per al curs que ve es podran demanar a partir del 10 de maig

Els Serveis Socials de Rubí ofereixen suport i assessorament a les famílies per fer el tràmit

per RubiTV.cat, 3 de maig de 2021 a les 18:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El termini per a les sol·licituds d'ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021 s'obrirà el pròxim 10 de maig, i fins al 28 del mateix mes. La petició s'haurà de fer preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, i caldrà estar donat d'alta al servei idCAT mòbil - gestió que es pot fer de manera immediata a tavés d'Internet - o disposar de certificat electrònic (idCAT o eDNI). 

L'Ajuntament de Rubí habilitarà un telèfon de suport per acompanyar les famílies en la realització d'aquest tràmit: podran demanar cita prèvia del 10 al 14 de maig, trucant al 93 588 70 00 (extensió 4114) o bé enviant un correu electrònic a bequesmenjador@ajrubi.cat.


Les persones que no puguin signar electrònicament el formulari també podran lliurar-lo signat a mà a través de qualsevol oficina de Correus, també a partir del dia 15. En aquest cas, la presentació de la sol·licitud s'haurà de fer mitjançant la fórmula d'identificació administrativa que s'haurà d'enviar com a tramesa certificada a Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí, c/ General Prim, 32-35, 2a planta (08191, Rubí).

Aquesta setmana, els diferents centres educatius estan rebent tota la informació sobre la convocatòria. Del 24 al 28 de maig, les famílies que no hagin pogut fer el tràmit de manera telemàtica tindran la possibilitat de lliurar la sol·licitud presencialment a la seva escola.


Els ajuts de menjador escolar els atorga el Departament d’Educació a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental i s’adrecen a alumnat de centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil.

Les beques cobreixen el 70% o el 100% del preu del servei, en funció del llindar de renda de la unitat familiar. En alguns casos, però, l'Ajuntament complementa els ajuts parcials amb recursos propis per tal de garantir a aquestes famílies una cobertura total.

 

Participació