Els de Rubí aconsegueixen un empat en un partit molt intens i igualat

Imatge del partit del CEF Can Mir davant del CF Mollet
Imatge del partit del CEF Can Mir davant del CF Mollet | Cedida/CEF Can Mir
Redacció
04 de maig del 2021
L'Horitzó - Can Mir B ha aconseguit aquest cap de setmana un valuós punt a casa, a la Zona Esportiva Municipal Can Mir de Rubí, davant del Mollet C.F. B en la tercera jornada del grup B-1 de la Weleague.

El partit va estar molt disputat des dels seus inicis. El Mollet es va avançar amb un gol en el primer quart, que de seguida van replicar els rubinencs amb un altre gol de Moha Katchcha. Els visitants es van avançar una altra vegada, i amb l'1 a 2 es va arribar a la mitja part.

En la represa, un gol d'Ayoub El Kassah va tornar a igualar el partit, i en l'últim quart es va repetir el mateix que en la primera part: gol de l'equip de Mollet que els tornava a posar per davant en el marcador, i en el darrer sospir Ayoub El Kassah establia el resultat final d'empat a 3.