Detingut un veí de Rubí per circular begut i en direcció contrària per l'A-2

Va fer més de dos quilòmetres fent esses d'esquerra a dreta, i a punt de col·lidir amb la barrera que separa els dos sentits de la marxa i amb altres vehicles

Un mosso d'esquadra en un control policial
Un mosso d'esquadra en un control policial | Adrià Costa
Redacció
04 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:56h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el diumenge passat un home de 24 anys, veí de Rubí, com a presumpte autor d'un delicte de conduir sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària i originar un greu risc per a la circulació.

Els fets van succeir el 2 de maig, al voltant de les dues de la matinada, quan una dotació de trànsit a l'autovia A-2 va observar un turisme que circulava en sentit contrari pel carril esquerre.

Els agents van alertar la resta de dotacions policials i van iniciar el seguiment amb els rotatius i utilitzant els senyals acústics per a aturar el vehicle i alertar la resta d'usuaris de la via.
 
El conductor, sense fer cas dels senyals, va continuar la seva marxa tot fent esses d'esquerra a dreta durant més de dos quilòmetres, i va estar a punt de col·lidir amb la barrera que separa els dos sentits de la marxa. Dos vehicles van haver de fer maniobres evasives per evitar un xoc. 

La policia va aconseguir aturar-lo a l'altura de Cornellà de Llobregat i retirar-lo de la via amb seguretat. En fer-li les proves d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,95 mg/l d'aire expirat, gairebé quadruplicant la taxa permesa. Els agents van detenir l'home, que ja està citat per comparèixer davant del jutge.