El govern local aprovarà avui el contracte del festival Los40 Primavera Pop per aquest 2021

Veïns per Rubí, crític amb la decisió, ho ha fet públic a través de les xarxes socials

El festival Los40 Primavera Pop va aplegar 20.000 persones a l'Escardívol l'any 2019
El festival Los40 Primavera Pop va aplegar 20.000 persones a l'Escardívol l'any 2019 | Localpres
Redacció
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:38h
Rubí podria recuperar el festival Los40 Primavera Pop aquest any 2021, tal com ha anunciat el partit polític local Veïns per Rubí a les seves les xarxes socials. Segons ha explicat Veïns per Rubí, s'ha convocat una Junta de Govern Local extraordinària i urgent per aquest divendres, per tal d'aprovar el contracte d'aquest concert, que es va haver de suspendre l'any 2020 a causa de la situació de pandèmia.




La formació d'independents s'ha mostrat molt crítica amb aquesta decisió, ja que "mentre les entitats de Rubí estan abandonades i patint dificultats sense el suport suficient del govern" es contractarà "a dit" aquest espectacle de la cadena SER, en un moment en què "moltes famílies de Rubí pateixen greus dificultats econòmiques i molts comerços de la ciutat han tancat, o estan en una situació complicada.

Així, Veïns per Rubí considera que ara "no hi ha més urgència que la de recolzar i dotar de recursos les entitats culturals i artístiques més modestes de la nostra ciutat", en comptes de destinar una despesa que, segons la formació d'independents, l'any 2019 va tenir un cost d'uns 83.000 euros. "Si la situació fos una altra, podríem entendre aquesta despesa, però entenem que ara no és el moment", lamenten.

Una altra formació política que s'ha pronunciat a través de les xarxes socials ha estat l'AUP, que ha qualificat aquesta decisió de "poc pa i pèssim circ".
 

RubiTV.cat ha contactat amb el servei de Comunicació per conèixer més detalls d'aquesta informació - si ja hi ha una data confirmada, quines seran les mesures sanitàries que s'hauran de prendre... -, però encara no ha rebut resposta.

Tampoc ha confirmat la presència a Rubí l'emissora organitzadora de l'esdeveniment, que per ara només té una data fixada: el 18 de juny a Madrid. A la seva web, a més, recullen un seguit de recomanacions i mesures de seguretat per la Covid-19 per als assistents al concert: control de temperatura, gel hidroalcohòlic, ús de mascareta obligatori i distàncies de seguretat; i durant tot l'esdeveniment, els assistents - que estaran dividits per sectors i zones - hauran de quedar-se asseguts.