tallers d'estiu

Obertes les inscripcions pels tallers d'art i música de les escoles municipals

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia...

per RubiTV.cat, 7 de juny de 2021 a les 17:30 |
Una de les sessions de l'any passat | Ajuntament de Rubí
L'escola d'art i disseny edRa i l'escola municipal de música Pere Burés posaran en marxa aquest juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu, una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final. 


Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol, sempre de 9 a 13 h. En total, s’ofereixen 56 places per a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

Les famílies interessades podran formalitzar la inscripció en línia del 7 al 13, inclosos. L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic [email protected], si hi ha vacants.

 

Participació