Ja es coneixen els primers artistes que actuaran al festival Los40 Primavera Pop

Per primera vegada serà necessari pagar entrada, el preu de la qual repercutirà íntegrament a la Creu Roja (Pla Creu Roja RESPON)

Miki Núñez, un dels artistes confirmats al festival Los40 Primavera Pop a Rubí
Miki Núñez, un dels artistes confirmats al festival Los40 Primavera Pop a Rubí | Adrià Costa
Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:58h
Ja es coneixen la majoria de noms dels artistes que actuaran al festival Los40 Primavera Pop, que se celebrarà el pròxim 19 de juny a l'amfiteatre del Castell de Rubí. Alguns dels noms més destacats seran Miki Núñez, Lola Índigo, Nil Moliner o Ana Mena.

Segons s'ha anunciat a la web de Los40 Principales, els artistes confirmats fins ara són, a més dels ja citats, Bombai, Lérica, Omar Montes, Emlan, Pol Granch, Rocco Hunt, Marlon, Juan Magán, Dani Fernández, Subliminal, Álvaro de Luna, Amber Figueroa, Belén Aguilera, Joan Garrido i Manel Navarro. El cartell es podria ampliar en els pròxims dies amb més artistes.

Per ara es desconeix el preu de les entrades i quan es posaran a la venda, així com l'aforament permès. L'Ajuntament, però, ja ha anunciat que gràcies a un acord amb la cadena promotora, el preu de les entrades repercutirà íntegrament a la Creu Roja (Pla Creu Roja RESPON).
 

Els artistes confirmats, ara com ara, al festival Los40 Primavera Pop de Rubí Foto: Los40.com