Els Premis Arkam s'entregaran el 8 de juliol a l'amfiteatre del Castell

El termini per presentar obres s'ha allargat fins al pròxim 4 de juny

Redacció
01 de juny del 2021
Fragment de l'anunci dels premis Arkam
Fragment de l'anunci dels premis Arkam | Facebook/Festival Infest

L'organització del Festival Infest, que enguany arriba a la sisena edició, ha posat en marxa una nova edició de la iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental, els Premis Arkam. El guanyador de la primera edició va ser el curtmetratge Clandestí, dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero; i el millor de la segona va ser per Impacto, del sabadellenc Héctor Romance.



Aquests premis, que porten el nom de l'entitat que s'encarrega de l'organització del Festival Infest, estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d'edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s'exhibiran només els primers 20 minuts).

Les obres, que es poden lliurar fins 4 de juny, han d'estar realitzades abans de l'1 de gener de 2018, i han de ser en l'idioma original. En cas que l'original no sigui en castellà o català, haurà d'incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.

El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final. El premi s'entregarà el 8 de juliol a l'amfiteatre del Castell, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants.

Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.