CINEMA

El Cicle Gaudí porta «Entre dos aguas» a La Sala, aquest divendres

La darrera projecció trimestral del circuit de cinema català tindrà lloc divendres 15 de març a les 21 h

per RubiTV.cat, 14 de març de 2019 a les 09:28 |
«Entre dos aguas» d'Isaki Lacuesta | Cicle Gaudí
Aquest mes de març el Cicle Gaudí porta a La Sala Municipal de Rubí una de les pel·lícules catalanes que més va triomfar el 2018. En aquesta ocasió, s'ha triat una pel·lícula guanyadora de set premis Gaudí, entre els quals hi ha el de la Millor pel·lícula en llengua catalana, Millor direcció, Millor actor protagonista pel debutant Israel Gómez Romero i Millor música original per a Kiko Veneno i Raül Refree. També dues nominacions al Goya i el premi a Millor pel·lícula al Festival de Sant Sebastià són part dels palmarès de la pel·lícula del prestigiós director Isaki Lacuesta. 

Es tracta de la tercera i útlima projecció del trimestre del Circuit Estable de Cinema Català, organitzat per l'Acadèmia, que tindrà lloc el divendres 15 de març a les 21 h.


Entre dos aguas relata la història de dos germans que han pres camins molt diferents de la vida. Quan tots dos es retrobin a l'illa de San Fernando, es renovarà el record de la mort violenta del seu pare quan eren nens. La necessitat de reprendre les seves vides i reconciliar-se amb ells mateixos els unirà de nou. 

 

Participació