Torna el Teatre sense Teatre a Rubí

La programació inclou nou espectacles que es faran principalment al pati de l'escola Pau Casals i els jardins de l'Ateneu entre el 4 i el 6 de juny

Una imatge de l'espectacle Fly me to the moon
Una imatge de l'espectacle Fly me to the moon | Cia. Leandre
Redacció
04 de juny del 2021
Rubí recuperarà el festival d'arts escèniques Teatre sense Teatre, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Rubí i la companyia La Tal. La programació inclou nou espectacles que es faran principalment al pati de l'escola Pau Casals i els jardins de l'Ateneu entre el 4 i el 6 de juny.

Teatre sense Teatre treu les arts escèniques dels espais de representació convencionals amb l'objectiu d'acostar-les a tot tipus de públics. La proposta inclou espectacles de diversos gèneres: teatre de text, gestual, clown, circ...

L'any passat es va haver de suspendre per la situació d'emergència, tot i que alguns espectacles es van poder recuperar en el marc de la programació cultural d'estiu.

"Trobem molt a faltar aquests dies de teatre al carrer en què la cultura sembla que ho omple tot i és capaç de sorprendre a iniciats i no iniciats", ha declarat l'alcaldessa, Ana María Martínez.

Tots els espectacles del festival Teatre sense Teatre


Divendres, 4 de juny

17.30 h, de la plaça del Doctor Pearson a la plaça de Catalunya i a la plaça del Doctor Guardiet. Cercaviles de Les pompiers. Els simpàtics bombers de La Tal que cada any recorren diferents espais cèntrics de la ciutat per donar a conèixer els espectacles programats. La seva presència es repetirà totes les tardes del festival.

21.30h, als jardins de l'Ateneu.Plomes i reclams, de la companyia Elena Martinell, amb dramatúrgia de Marc Rosich i direcció de Roberto G. Alonso; un muntatge teatral que uneix música i humor i que s'inspira en un dels principals personatges de La flauta màgica de Mozart.

Dissabte, 5 de juny

18h, al teatre municipal La Sala.
Primera sessió de Conservando memoria de la companyia El Patio Teatro. Es tracta d'un espectacle íntim al voltant de la figura dels avis i àvies, escrit i dirigit per Julián Sáenz-López Santamaría i Izaskun Fernández Rubio.

19.15 h, als jardins de l'Ateneu. Trash, de la companyia Zero en Conducta. Una comèdia tràgica per a un públic familiar, "molt còmica i poc tràgica", protagonitzada per una bosseta de brossa que sempre va somiar amb ser una estrella.

20 h, al pati de l'Escola Pau Casals. Herència, de la companyia La Industrial Teatrera. Una proposta de clown a càrrec de la companyia La Industrial Teatrera que vol convidar el públic a reflexionar sobre el món on vivim i que volem deixar a les futures generacions.

21.45 h, al pati de l'escola Pau Casals.Fly me to the moon, de la companyia Leandre. Novament, un espectacle protagonitzat per una parella de pallassos i un somni poètic: viatjar en tàndem cap a la lluna.

22.45 h als jardins de l'Ateneu.Welcome to my head, de la companyia Kerol. Una col·lecció de gags absurds i habilitats inusuals que intenten reflectir els efectes adversos de viure en els nostres temps.

Diumenge, 6 de juny

18h, al teatre municipal La Sala.
Segona sessió de Conservando la memoria de la companyia El Patio Teatro.

19.15h, als jardins de l'Ateneu. Home, de la companyia Cris-is. Una història dramàtica explicada en clau de comèdia sobre una parella que viu la seva penosa rutina.

20.15 h, al pati de l'escola Pau Casals.Entre nous, de la companyia francesa Cirque entre Nous. Es tracta d'una proposta circense d'acrobàcies al servei d'una història d'amistat.

 
Entrades disponibles

Tots els espectacles de la present edició de Teatre sense Teatre són gratuïts però cal reservar localitat prèviament de manera telemàtica, a la taquilla del Teatre Municipal La Sala –dijous i divendres de 17 a 20 h– o als mateixos espais del festival 30 minuts abans de la funció.

D'acord a les actuals restriccions per a la contenció o prevenció de la COVID-19, tots els aforaments estan limitats, el públic estarà assegut respectant les distàncies de seguretat i les entrades i sortides dels recintes es faran de manera esglaonada.