1 de 10
successos

Dos detinguts per robatoris a Rubí, entre dijous i dissabte

Aquesta nit el cos ha procedit a la detenció d’una tercera persona, en aquest cas com a presumpta autora d’un delicte de violència en l’àmbit de la llar

per RubiTV.cat, 31 de maig de 2021 a les 14:43 |
La Policia Local de Rubí ha detingut dues persones sospitoses d'haver comès robatoris, en un cas a l'interior de vehicles a Can Fatjó, i en l'altre, un robatori amb violència al carrer Cervantes, i que va ser localitzat poc després a la plaça del Progrés. Tots dos han pogut ser identificats i detinguts gràcies a la descripció facilitada pels veïns i per la víctima.

La matinada de dijous, 27 de maig, agents del cos municipal van detenir el presumpte autor d'un robatori a l'interior d'un vehicle després de rebre un avís dels veïns, que havien vist una persona intentant accedir a diversos vehicles. Gràcies a la descripció facilitada, la Policia Local va trobar un jove, de 21 anys i veí de Rubí, amb estris que podria haver utilitzat per trencar els vidres i diversos objectes sostrets dels vehicles. El noi ja tenia antecedents per delictes contra la propietat.


El detingut va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra i s’ha obert una investigació per esclarir si es tracta de l’autor de fets similars ocorreguts darrerament a la ciutat.

Pel que fa al segon detingut, un jove de 19 anys i veí de Rubí, va ser localitzat i detingut a la plaça del Progrés després de cometre, presumptament, un robatori amb violència i intimidació al carrer Cervantes. A més de trobar-lo amb els efectes del robatori, estava en possessió d'una arma blanca.


Finalment, aquesta nit el cos ha procedit a la detenció d’una tercera persona, en aquest cas com a presumpta autora d’un delicte de violència en l’àmbit de la llar. A hores d’ara, s’estan confeccionant les diligències d’aquest cas per part de la policia.

 

Participació