1 de 10
sous

Els regidors d'En Comú Podem donen l'excedent del seu sou a projectes d'educació i d'ajuda social

En total s'havien presentat nou projectes, de molta qualitat i molt variats

Andrés Medrano, Ànnia Garcia i Pau Navarro presenten els beneficiaris del concurs | Marta Casas
per Marta Casas, 2 de juny de 2021 a les 11:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 2 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els regidors de Comuns Rubí i Podem, que formen la coalició En Comú Podem, han fet públics aquest dimarts els noms dels projectes que seran beneficiaris de l'excedent dels sous dels tres regidors - 2.800 en el cas dels Comuns, i 2.100 en el cas del regidor de Podem.Una seixantena de militants dels Comuns han decidit que els 1.400 euros per a cada projecte vagin a parar a AlfaRubí, una entitat destinada a l'alfabetització de persones nouvingudes, i a Educaplay, un projecte de casal d'estiu al barri de ca n'Oriol.

En total s'havien presentat nou projectes, i els Comuns s'han mostrat molt satisfets per la bona acollida de la proposta, tant per la quantitat com per la qualitat i també la diversitat.


Pel que fa a Podem, el cercle local ha decidit el destí de l'excedent de sou del regidor Andrés Medrano, que tornaran a anar a parar, com en plena pandèmia, a les entitats de suport i solidaritat ASAV i Frater Nadal, ja que continuen fent una tasca molt important en el suport a les persones més vulnerables.

L'excedent de sou dels regidors correspon al dels últims sis mesos, i la pròxima convocatòria s'obrirà al mes de novembre.
 

 

Participació