Les entrades del festival Los40 Primavera Pop es posaran a la venda aquest dissabte a un preu de 15 euros

Tota la recaptació repercutirà íntegrament a la Creu Roja (Pla Creu Roja RESPON)

Miki Núñez, un dels artistes confirmats al festival Los40 Primavera Pop a Rubí
Miki Núñez, un dels artistes confirmats al festival Los40 Primavera Pop a Rubí | Adrià Costa
Redacció
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:24h
Les entrades per al festival Los40 Primavera Pop a Rubí es posaran a la venda aquest dissabte, a un preu de 15 euros. Així ho han anunciat l'alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.
 
Com ja havien avançat, la recaptació íntegra de les entrades repercutirà el el Pla Creu Roja RESPON, i es podran adquirir a través de la plataforma de venda dels espectacles culturals de Rubí.

La setmana passada es coneixen la majoria de noms dels artistes que actuaran al festival Los40 Primavera Pop, que se celebrarà el pròxim 19 de juny a l'amfiteatre del Castell de Rubí. Alguns dels noms més destacats seran Miki Núñez, Lola Índigo, Nil Moliner o Ana Mena.


Segons s'ha anunciat a la web de Los40 Principales, els artistes confirmats fins ara són, a més dels ja citats, Bombai, Lérica, Omar Montes, Emlan, Pol Granch, Rocco Hunt, Marlon, Juan Magán, Dani Fernández, Subliminal, Álvaro de Luna, Amber Figueroa, Belén Aguilera, Joan Garrido i Manel Navarro. El cartell es podria ampliar en els pròxims dies amb més artistes.
 

Els artistes confirmats, ara com ara, al festival Los40 Primavera Pop de Rubí Foto: Los40.com