1 de 10
atur

GRÀFIC | Nova baixada de l'atur a Rubí

Actualment el municipi registra un total de 5.610 persones desocupades

per Sergi Baixas, Sant Cugat | 3 de juny de 2021 a les 18:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'atur baixa a Rubí per segon mes consecutiu - després de quatre mesos seguits de pujada - acompanyat de nou per la resta de ciutats del Vallès Occidental i del conjunt del país. La tendència en descens del primer trimestre del 2021 es consolida definitivament, allunyant-se paulatinament del pic del mes de juny de 2020, amb 5.877 aturats.


 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

Així doncs, la ciutat tanca el mes de maig amb 71 aturats menys, rebaixant el nombre total de rubinencs sense feina a 5.610. Malgrat tot, aquesta dada encara suposa que el 14,89% de la població continuï a les llistes de l'atur, poc menys d'un punt per sota del mateix mes de l'any passat (15,75%).


El comportament d'aquest valor al Vallès Occidental continua sent molt semblant al de les dues capitals vallesanes (Terrassa i Sabadell), encara que al maig s'ha accentuat una mica més per una tònica generalitzada de descens -només Castellar, Gallifa, Vacarisses i Sant Llorenç Savall han experimentat una lleugera pujada-. Així doncs, cal celebrar que a la comarca hi ha més d'un miler de persones menys a l'atur que fa trenta dies; tot i que el còmput global d'afectació encara se situa en un 13,21% del conjunt de la població.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
 

 

Participació