L’Ajuntament contracta 10 persones a través de la FP Dual

El nou personal al consistori farà una estada de 1.000 hores en total, dividida en 100 hores de pràctiques i 900 de contracte laboral remunerat

L'alcaldessa i els regidors d'Educació i Serveis Informàtics donen la benvinguda als alumnes
L'alcaldessa i els regidors d'Educació i Serveis Informàtics donen la benvinguda als alumnes | Localpres
Redacció
07 de juny del 2021
L’Ajuntament de Rubí ha contractat 10 persones que estudien FP DUAL als instituts L’Estatut i La Serreta, un tipus de formació que vol donar resposta a les necessitats del mercat laboral i aposta per augmentar la col·laboració amb les empreses en el procés formatiu dels alumnes.

Així, l'alumnat rep part de la formació al centre de formació professional i l’altra part l'obté mitjançant les activitats formatives i productives en l'empresa.

El nou personal al consistori farà una estada de 1.000 hores en total, dividida en dues fases: en la primera, de 100 hores, l'alumnat farà unes pràctiques per adaptar-se al funcionament de l'administració i, en la segona s'iniciarà l'estada remunerada en modalitat de contracte laboral durant 900 hores.

Pel que fa als serveis, els alumnes de L'Estatut que estudien graus relacionats amb la informàtica s'incorporaran al Rubí Forma i al Servei d'Informàtica municipal; i els de La Serreta, que provenen de graus d'educació infantil, integració social i d'atenció a les persones dependents treballaran a les escoles bressol municipal i al Servei de Joventut.

L'alcaldessa, Ana María Martínez, va donar la benvinguda a l'alumnat de l'Estatut el passat divendres, acompanyada dels regidors d'Educació, Víctor García; i la regidora de Serveis Informàtics, Annabel Cuesta. "Defensem el valor de la FP Dual i com a empresa que som, res millor per defensar una cosa que predicar amb l'exemple", va dir, i va assegurar que la voluntat del consistori de continuar treballant pel foment d'aquesta modalitat formativa també entre les empreses de la ciutat.