Rubí felicita el Club Natació pel retorn a Divisió d'Honor

L'alcaldessa ofereix tot el seu reconeixement a l'equip per "portar el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres"

La recepció del CN Rubí a l'Ajuntament
La recepció del CN Rubí a l'Ajuntament | Localpres
Redacció
07 de juny del 2021
Aquest dissabte, l'equip absolut del CN Rubí ha estat rebut per una representació del ple municipal, encapçalada per l'alcaldessa, Ana María Martínez, després d'haver assolit la categoria de campió de lliga, certificant així el seu ascens a la Divisió d'Honor de waterpolo, la màxima categoria estatal, després de quatre temporades a Primera Nacional.

Els jugadors han anat acompanyats del seu entrenador Rui Tiago, el president del club, David Ortiz, i Jaume Obrador, vocal de la junta directiva. El president ha rebut una placa commemorativa per part de l'Ajuntament, i ha signat el llibre d'honor de la ciutat.

Ana María Martínez ha felicitat l'equip per "portar el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres", i pel fet que aquest ascens coincideixi amb el 50è aniversari del club. L’alcaldessa també ha recordat que el món de l’esport també ha hagut d’adaptar-se a la pandèmia i ha lloat especialment els èxits de l’equip que ha hagut de competir en condicions especials que han fet més exigent encara la pràctica esportiva.

La recepció ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Juan López; el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez; la segona tinenta d’alcaldia Ànnia García; la regidora de promoció de l’esport femení, Marta Oliva i els portaveus dels grups municipals de Cs i Veïns per Rubí, Roberto Martín Martín i Antoni García Berea.