Obertes les inscripcions per als tallers educatius d'estiu per a joves de secundària

Els tallers es faran entre el 30 de juny i el 30 de juliol a l'auditori de la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler

Un institut de Rubí
Un institut de Rubí | Marta Casas
Redacció
08 de juny del 2021
Aquest dilluns s'han obert les inscripcions per als tallers educatius d’estiu adreçats a joves de secundària, uns tallers que ofereixen experiències d'aprenentatge d'alta qualitat a partir d'activitats dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup i que giren al voltant d'un eix temàtic.

L'objectiu és reforçar el desenvolupament de les competències bàsiques curriculars, amb especial atenció a les lingüístiques, matemàtiques, digitals, personals i socials.

Els tallers es faran entre el 30 de juny i el 30 de juliol a l'auditori de la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler, de 9 a 13.30 hores, repartits per grups en funció del curs fet aquest any. L'oferta total és de 90 places: 5 grups de 18 joves cadascun.

El grup es podrà escollir en funció del cicle educatiu - alumnes de 1r i 2n d'ESO per una banda, i de 3r i 4t d'ESO per una altra - i l'horari més convenient. Per obrir els grups d'edat, per això, caldrà una inscripció de, com a mínim, 5 alumnes.

La inscripció es podrà formalitzar a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí, i en aquells casos que sigui impossible fer-la en línia es podrà demanar cita trucant al Servei d'Infància i Educació (93 588 70 00 - extensió 4255) fins al 14 de juny. Un cop finalitzat el termini d'inscripció, es podran fer peticions al correu [email protected] per si hi ha places vacants.

Les inscripcions s'atendran per ordre d'arribada de les peticions, i s'informarà les famílies de la confirmació de la plaça per correu electrònic.

Aquesta proposta es va posar en marxa l'estiu passat per donar suport a l'alumnat després de l'aturada del curs presencial al mes de març per la Covid-19, i "va aconseguir generar motivació entre els nois i noies gràcies a la personalització, el reforç positiu i el clima de confiança i respecte", ha explicat el regidor d'Educació, Víctor García.