Junts demana instal·lar càmeres de videovigilància per reforçar la seguretat

La proposta vol ser un acompanyament als dispositius conjunts de Policia i Mossos, així com la demanda d'increment d'efectius d'ambdós cossos

Una càmera de videovigilància
Una càmera de videovigilància | Josep M. Montaner
Redacció
09 de juny del 2021
Davant de l'increment d'actes incívics i robatoris a l'interior de vehicles que s'han produït en les darreres setmanes, Junts ha proposat la instal·lació de càmeres de videovigilància als principals aparcaments de Rubí, és a dir a l'Escardívol i el Rubí Forma. Segons la formació, aquest sistema ha de garantir la seguretat dels rubinencs i "els seus drets i llibertats".

La instal·lació dels dispositius de seguretat s'ha de treballar amb les forces de seguretat locals per tal de detectar en quins punts de la ciutat són més necessaris, i dibuixar la planificació temporal i econòmica per al seu manteniment.

"Ciutats del nostre entorn com Sant Cugat o Terrassa han apostat per aquest sistema amb l'objectiu de frenar actes vandàlics", explica Junts en un comunicat, i afegeix que aquesta proposta vol ser un reforç als dispositius conjunts de Policia Local i Mossos d'Esquadra per aturar aquestes pràctiques, així com la demanda d'increment d'efectius d'ambdós cossos policials.