El CE Horitzó es proclama campió de Primera Catalana

Els de Sara Zabalgo completen així un molt bon torneig, que només s'ha vist dificultat per les lesions

El partit del CE Horitzó davant del CEM Mundet
El partit del CE Horitzó davant del CEM Mundet | Cedida/CE Horitzó
Redacció
14 de juny del 2021
El primer equip de bàsquet adaptat del CE Horitzó s'ha proclamat oficialment campió de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de bàsquet de la Federació ACELL, la federació catalana d'esports per a persones amb diversitat intel·lectual.

De fet, l'equip ja va entrar a la pista del CEM Mundet sabent que eren campions, cosa que segurament va causar una certa relaxació entre els jugadors, que a més van patir la lesió d'Amèlia Lupión deixant-los orfes en alçada i minvats en el rebot.

El partit va començar de manera igualada però poc a poc es va anar decantant a favor dels de Gràcia, tot i que amb unes diferències curtes. La inoperància en el rebot, i algunes pèrdues de pilota del CE Horitzó van acabar de definir el partit, que va guanyar el CEM Mundet per 9 punts d'avantatge.

Els de Sara Zabalgo completen així un molt bon torneig, que només s'ha vist dificultat per les lesions. Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (11), José Roldán (4), Toni Ramirez (4), Pablo Plaza (2), Julen Vergara, Efrain Escalona i Isaac García.