Marta Morera, responsable de Rubí Brilla, nova directora de l'ICAEN

Laura Alegre, fins ara directora de l'institut La Serreta, passa a formar part de l'equip directiu de Josep González Cambray, conseller d'Educació

Marta Morera, nova directora de l'ICAEN
Marta Morera, nova directora de l'ICAEN | Departament d'Acció Climàtica
Redacció
16 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:05h
Dues rubinenques entre els nous nomenaments del govern per ocupar llocs als equips directius. A Francesc Sutrias, nou director de l'Agència Catalana de Consum; i Joan Ridao, de l'Institut d'Estudis d'Autogovern, s'hi suma el nom de Marta Morera, fins ara responsable tècnica del projecte Rubí Brilla, que assumirà el càrrec de directora de l'ICAEN (Institut Català d'Energia), l'organisme de la Generalitat per a la promoció de l'eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.
 

Marta Morera, nova directora de l'ICAEN Foto: Departament d'Acció Climàtica


Morera és llicenciada en Ciències Ambientals, especialitat en Gestió i Planificació Ambiental per la Universitat de Girona, i té un Màster en Energia pel Desenvolupament Sostenible (UPC). A l'Ajuntament de Rubí ha estat responsable d'Acció Ambiental i tècnica de Medi Ambient fins a arribar a ser responsable del Rubí Brilla.

Dins del nou departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural - que assumeix algunes de les competències de l'antic Departament de Territori, com ara Residus, Aigua i Energia - també hi ha hagut canvis que afecten d'una manera o altra a la ciutat de Rubí: per una banda, Marc Sanglas serà el nou director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, i Isaac Peraire, nou director de l'Agència de Residus de Catalunya.

L'altre nom de Rubí que es troba entre els nomenaments és el de Laura Alegre, fins ara directora de l'institut La Serreta, que passa a formar part de l'equip directiu de Josep González-Cambray, nou conseller d'Educació.
 

Laura Alegre (a la dreta de la fotografia) forma part del nou equip directiu del Departament d'Educació Foto: Dept. Educació


Llicenciada en Filologia Catalana i estudis de doctorat en el programa Estudis sobre el Discurs en Llengua Catalana, Alegre va ser entre 2014 i fins l’actualitat directora de l’Institut La Serreta de Rubí, on també havia ocupat d’altres càrrecs, i anteriorment va ser tutora d’educació secundària a l’Institut Cavall Bernat de Terrassa.

En l’àmbit docent ha fet diferents
formacions en direccions de centres públics i en diferents programes del Departament d’Educació com Innova FP, Programa de Qualitat i Millora Contínua o Impuls a la lectura, entre d’altres.