Detingut un veí de Rubí com a responsable d'una plantació de marihuana a Olesa de Montserrat

El 7 de juny, la policia catalana també va desmantellar una plantació en una nau industrial a Sant Esteve Sesrovires

Imatge de la plantació intervinguda
Imatge de la plantació intervinguda | Mossos d'Esquadra
Redacció
16 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:33h
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat dues plantacions de marihuana en naus industrials a Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires, i han detingut un veí de Rubí com a presumpte responsable.

La investigació es va iniciar al mes d'abril després de tenir indicis de l'existència d'una plantació en una nau industrial d'Olesa, que tenia totes les finestres tancades i opaques, i una càmera de seguretat instal·lada a l'exterior. Els tècnics, a més, van comprovar que la nau tenia una escomesa elèctrica fraudulenta i un consum molt elevat d'electricitat, tot i que estava en desús.

El passat divendres, 11 de juny, agents de la policia catalana van entrar a l'interior de la nau i van intervenir 1.500 plantes de marihuana en estat avançat de creixement, així com una plantació també de grans dimensions que ja havia estat recol·lectada. Durant l'escorcoll, els agents van detenir l'home de Rubí, de 29 anys, que va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció de guàrdia.

En una altra investigació, en aquest cas a Sant Esteve de Sesrovires, els agents van localitzar una altra nau industrial amb més de 2.200 plantes de marihuana en avançat estat de floració i més d'1,5 quilos de cabdells. Aquesta nau també tenia la instal·lació elèctrica connectada fraudulentament. La investigació continua oberta i no es descarten detencions.