GUIA | Los40 Primavera Pop, aquest dissabte a Rubí

La cita arriba a la quarta edició a la ciutat, després d'haver-la de suspendre a causa de la pandèmia l'any 2020

Manel Navarro i Miki Núñez actuaran aquest dissabte al festival Los40 Primavera Pop
Manel Navarro i Miki Núñez actuaran aquest dissabte al festival Los40 Primavera Pop | YouTube
Redacció
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:10h
Aquest dissabte, 19 de juny, arriba a Rubí una nova edició del festival Los40 Primavera Pop, la quarta, després que la pandèmia de la Covid-19 obligués a ajornar el concert l'any 2020. A causa de la situació sanitària actual, el concert d'enguany també ha modificat les seves característiques, i es farà a l'amfiteatre del Parc del Castell de Rubí, i no a l'Escardívol.

Una altra de les novetats d'enguany és que ha estat necessari pagar entrada, a un preu de 15 euros, que es destinaran íntegrament al Pla RESPON de la Creu Roja. Les entrades es van posar a la venda dissabte, 5 de juny, i es van esgotar en poc menys de sis hores.

El concert començarà a les 18 hores, però les portes s'obriran a les 17 hores, i l'entrada serà de manera esglaonada. El Parc del Castell compta amb tres accessos, que estaran senyalitzats adequadament. Es recomana arribar-hi una hora abans, per evitar aglomeracions.

Tot el festival es farà complint estrictament les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19: es prendrà la temperatura als assistents - tant a l'entrada com a la sortida -, es dispensarà gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de mascareta. Durant tot el concert, els assistents hauran de mantenir la distància de seguretat.

Altres notícies que et poden interessar