festa major rubí 2021

Rubí ampliarà el pressupost de les targetes moneder amb la recaptació de Los40 Primavera Pop i el Rrandom

Aquest model va arribar a un total de 1.067 famílies (3.313 persones) durant la pandèmia

per RubiTV.cat, 18 de juny de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com ja va anunciar l'Ajuntament en la presentació del concert Los40 Primavera Pop i del Festival Rrandom, tota la recaptació de la venda d'entrades d'aquests esdeveniments es destinarà al Pla Creu Roja RESPON, a través el qual aquesta organització atén moltes de les situacions d'emergència derivades de la pandèmia del coronavirus.

Concretament, els diners serviran per ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica que es distribueixen entre la població més vulnerable a Rubí. Els Serveis Socials es coordinen amb la Creu Roja per establir les persones beneficiàries d'aquest recurs, i la seva duració en el temps.


Aquest és un model d'ajuda social que potencia la normalització de les persones que se'n beneficien, perquè els permet aconseguir aliments en establiments de proximitat i no anar a espais benèfics. Aquest model va arribar a un total de 1.067 famílies (3.313 persones) durant la pandèmia, gràcies a un contracte d'urgència que va permetre ampliar l'abast del conveni que ja tenia l'Ajuntament amb Creu Roja.

 

Participació