Los40 Primavera Pop, el primer gran esdeveniment des de l'inici de la pandèmia a Rubí

Més de 1.300 persones van gaudir del macroconcert, de sis hores i una vintena d'artistes, al Parc de l'Amfiteatre del Castell

1.342 persones han pogut gaudir del festival Los40 Primavera Pop a Rubí
1.342 persones han pogut gaudir del festival Los40 Primavera Pop a Rubí | Marta Casas
Marta Casas
21 de juny del 2021
Rubí ha tornat a acollir el festival Los40 Primavera Pop, que enguany arribava a la seva quarta edició a la ciutat, després que l'any passat s'hagués de suspendre a causa de la situació sanitària generada per la Covid-19. De fet, aquest ha estat el primer gran esdeveniment a Rubí des de l'inici de la pandèmia, i s'ha celebrat encara sota estrictes mesures de seguretat per evitar contagis.
 

Vista general del festival Los40 Primavera Pop a l'amfiteatre del Parc del Castell Foto: Marta Casas


Amb mascareta, asseguts, i guardant les distàncies de seguretat, els 1.342 assistents han gaudit de més de cinc hores de concert a càrrec d'artistes de renom d'arreu de l'Estat espanyol i internacionals: Lola Índigo, Juan Magán, Nil Moliner, Omar Montes, Bombai, Dani Fernández, Belén Aguilera, Álvaro Soler, Ana Mena, Rocco Hunt, Nerea Rodríguez, Joan Garrido, Marc Seguí, Subliminal, Sweet California, Pol Granch, Manel Navarro, Marlon, Amber Figueroa, Emlan, Marlena, Lérica i Miki Núñez.
 

Miki Núñez va obrir el festival Foto: Marta Casas


Una altra de les novetats del concert és que, per poder garantir les mesures de seguretat i l'aforament limitat, ha estat necessari adquirir entrada, a un preu de 15 euros. Per un acord amb l'entitat organitzadora, la recaptació íntegra de les entrades (20.130 euros) es destinarà al Pla Creu Roja RESPON. Entre d'altres projectes, els diners permetran ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica per a la població més vulnerable de Rubí.
 

L'actuació de Manel Navarro durant el festival Los40 Primavera Pop Foto: Marta Casas


Per l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, celebrar aquest esdeveniment és una senyal de que "anem recuperant, de mica en mica, la vida de la ciutat en les seves activitats i ocupant l'espai públic". "En teníem ganes", ha reconegut.
 

Lola Índigo va tancar el festival Los40 Primavera Pop a Rubí Foto: Localpres


El festival es va retransmetre també en streaming a través del canal de Youtube de l'emissora Els 40 Principals.