1 de 10
previsió meteorològica

​Quin temps farà a la revetlla?

Tot apunta que no hi haurà pluges però farà fresca

La revetlla de Sant Joan a Rubí l'any 2019 | Marta Casas
per Pere Pratdesaba, 22 de juny de 2021 a les 12:00 |
L'estiu astronòmic va arribar ahir sense fer massa soroll, sense novetats i amb molta calor. La situació, però, a mesura que passen les hores, ha anat canviant i tot apunta a un canvi de temps. I la revetlla no se n’escaparà. 

Les temperatures ja han baixat aquest matí a les comarques interiors, una situació que es generalitzarà arreu del país a partir del migdia. Aquest dimarts, en principi, no se superaran els 30 graus enlloc, i les màximes se situaran just per sobre els 25 graus. En tot cas, encara predominarà el sol i només cauran quatre gotes mal comptades al Pirineu i prelitoral, a la tarda.


Revetlla a la fresca


Dimecres, els xàfecs seran més generals. A primera hora del matí ja s’esperen alguns ruixats a les comarques de Tarragona, Ponent i la Catalunya central i costa i prelitoral de Barcelona, que s’aniran estenent arreu. A partir del migdia les pluges quedaran restringides a les comarques del nord.


Pel que fa a la revetlla, el temps millorarà i ja no s’esperen pluges enlloc. Les temperatures continuaran caient i farà una fresca molt poc habitual en aquestes dates. Caldrà agafar un jersei.

A partir de dijous s'imposaran les jornades més assolellades i la temperatura pujarà de cara al cap de setmana.


 

 

Participació