Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts a la pràctica esportiva

Es poden presentar fins al 14 de juliol a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, o demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Infants jugant a futbol a l'Olimpic de Can Fatjó
Infants jugant a futbol a l'Olimpic de Can Fatjó | Marta Casas
Marta Casas
22 de juny del 2021
Aquest dimarts s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la pràctica de l'esport federat a Rubí, així com per a les activitats esportives d'inclusió i les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Ecolars de la pròxima temporada. L'Ajuntament ha destinat 120.000 euros a aquesta convocatòria.

S'adrecen a famílies amb infants de 4 a 18 anys de la ciutat que fan activitats esportives a través d'entitats o associacions de pares i mares (AMPA) de Rubí o altres ciutats en cas que la disciplina que practiquen no tingui oferta a la ciutat.

Per a la temporada 2020-2021, l'aportació màxima per cada sol·licitud serà de 525 euros, en diferents conceptes subvencionables: quotes d'inscripció i mensuals o anuals de participació, llicència esportiva, revisió mèdica i despeses de roba esportiva - aquestes últimes, amb un màxim de 125 euros.

La concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar, seguint un sistema de gradació, és a dir que en funció del nivell de renda s'establirà el percentatge d'ajut que li correspondrà a la família sol·licitant. Per a les activitats d'inclusió, els percentatges de subvenció s'incrementaran un 5% a cadascun dels trams.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 14 de juliol a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, o de manera excepcional demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).